Creativ Mentor

Creativ Mentor

Igennem min mangeårige erfaring med kunstnerisk og kreativt arbejde, har jeg beskæftiget mig med inspirationen, som en bevidst del af mit virke. Inspiration kan være en flygtig størrelse, som vi alle kan blive båret gennem processerne med, eller modsat - kæmpe med, når den udebliver i vores arbejde.

Som en naturlig del af det at være et kreativt skabende menneske, er der for mange en naturlig arbejdsgang og dialektik imellem flow og tomhed. Når man kender sit arbejdsflow godt, vil man efterhånden være i stand til at igangsætte helt bevidste processer, for at komme igennem disse perioder, hvor kreativiteten, inspirationen og flowet udebliver.

MEN - en gang imellem rammes vi af en decideret Inspirations-blokering. Vi taber glæden, motivationen og lysten til dét, der før virkede så legende let og glædesfyldt. For nogle bliver det det endegyldige dødsstød til, at opgive det kreative arbejde: Måske kender du den indre dialog:

 

Så er det nok ikke meningen, at jeg skal male mere! Jeg var jo alligevel heller ikke særlig god! Jeg burde også beskæftige mig med noget mere seriøst...

 

Lyder det bekendt? jeg kan love dig: jeg har været der. Og det gjorde ondt. Mest af alt fordi, det også var forbundet med en eller anden form for sorg over, at have mistet så vigtig en del af mig - af min personlighed. Så hvis du er klar til at kickstarte din kreativitet igen, så klik på linket nedenunder. Rigtig god fornøjelse.

Har du brug for en:

Kreativ KickStarter

Klik her og få tilsendt førstehjælp til din kreativitet.

Copyright @ All Rights Reserved

BANK